U bent hier:

Home | Over ons | Alklima B.V. | Nieuws

Nieuws

 
 
Alklima gesloten 10 & 11 mei
8 mei 2018

Alklima gesloten 10 & 11 mei

Vanwege Hemelvaartsdag is ons kantoor aanstaande donderdag 10 mei en vrijdag 11 mei gesloten. We zullen echter aanstaande vrijdag gewoon uitleveren.

Dit houdt in:
Orders die voor 15:00 uur op 9 mei 2018 geplaatst zijn, worden op 11 mei 2018 geleverd.
Mocht u nog vragen hebben over de tijdelijke sluiting kunt u altijd contact met ons opnemen via 078-615 00 00.

Bekijk het volledige bericht
 
Nieuwe lokale bediening van Mitsubishi Electric
12 maa 2018

Nieuwe lokale bediening van Mitsubishi Electric

Elegante afstandsbediening met grote kleurendisplay

Mitsubishi Electric heeft met de PAR-CT01MAA een nieuwe range lokale bekabelde bedieningen geïntroduceerd. Opvallend aan de nieuwe afstandsbediening is de elegante uitvoering met groot, meerkleurig touch panel. De nieuwe bediening wordt geleverd in drie opbouwuitvoeringen waarvan twee met Bluetooth-functie en één zonder. De afstandsbedieningen zijn leverbaar in zwart en wit. De versie met Bluetooth-interface maakt de nieuwe bedieningen bovendien uiterst flexibel in gebruik. 

 

Lees verder
 
Nieuwe generatie City Multi VRF-systemen
13 feb 2018

Nieuwe generatie City Multi VRF-systemen

Nieuw ontworpen City Multi VRF systeem voor hoog efficiënte, flexibele en comfortabele klimaat-installaties

Alblasserdam, februari 2018 – Het City Multi VRF systeem van Mitsubishi Electric, het complete klimaatsysteem voor koelen, verwarmen, ventileren en warmtapwater, is qua opwekkingsinstallaties volledig vernieuwd. Naast verbeterde basisfuncties werden ook de compressor en de ventilator geoptimaliseerd. Het resultaat is een nieuwe generatie systeem met een hoge energie-efficiëntie en daardoor aanzienlijke energiebesparingen in verwarmings- én koelmodus. Zo werd bij de nieuwe YNW-serie de SEER-waarde (jaarlijkse energierendement in koelbedrijf) tot 33% verbeterd, terwijl de SCOP (jaarlijkse energierendement in verwarmingsbedrijf) met 19% toenam. 

Lees verder
 
Nieuwe Mitsubishi Electric R32-binnenunit onderscheidend in design en techniek
2 feb 2018

Nieuwe Mitsubishi Electric R32-binnenunit onderscheidend in design en techniek

Nieuw vlaggenschip presteert op alle punten beter

Onder de typebenaming MSZ-LN introduceert Alklima Klimaatconcepten een nieuwe R32-binnenuit van Mitsubishi Electric Living Environment Systems. De nieuwe unit scoort hoog op het gebied van design, energiezuinigheid, techniek en comfort en filtert dankzij de Plasma Quad Plus-technologie de lucht zeer grondig. De MSZ-LN wordt geleverd in uitvoeringen met een koelcapaciteit van 2,5, 3,5, 5,0 en 6,1 kW. 

 

Lees verder