U bent hier:

Home | Over ons | Alklima B.V. | Nieuws

Nieuws

 
 
23 mei 2019

Alklima gesloten op 30 en 31 mei

Orders voor levering op maandag 3 juni dienen uiterlijk woensdag 29 mei voor 15.00 uur doorgegeven te worden, zodat wij deze nog tijdig kunnen verwerken.

Bekijk het volledige bericht
 
Comfortabel genieten bij Lake House in Bergschenhoek
21 mei 2019

Comfortabel genieten bij Lake House in Bergschenhoek

Verscholen in het recreatiegebied Lage Bergse Bos in Bergschenhoek en gelegen aan het water staat Lake House, een uniek en modern restaurant waar de culinaire liefhebber en zondagse wandelaar zich één voelen met de natuur. Voor de verwarming én koeling wordt vertrouwd op Alklima’s warmtepomptechnologie van Mitsubishi Electric.

Lees verder
 
6 mei 2019

Nieuwe lijn lucht- en vuil afscheiders

Vanaf heden zijn er nieuwe lucht-, vuil- en lucht/vuil afscheiders in ons programma.
Alle afscheiders zijn in universele uitvoering, wat inhoudt dat deze in zowel horizontaal, verticaal als diagonaal leidingwerk kunnen worden toegepast. Alle overige afscheiders zijn uitlopend en kunnen niet meer besteld worden. 
 
Klik op 'lees verder' voor meer informatie.
 
 
Lees verder
 
30 apr 2019

Koudemiddelvulling berekening voor de YNW-serie

Om u als partner optimaal te ondersteunen bij het realiseren en onderhouden van Mitsubishi Electric klimaatsystemen, is ons streven om u altijd te voorzien van de nieuwste tools.

Dat is de reden dat wij vanaf vandaag ook de meest recente koudemiddelvulling berekening voor de YNW-serie op onze website hebben geplaatst (versiedatum 30-04-2019). Indien u nog geen, of een oudere tool gebruikt voor de koudemiddelvulling berekening, kunt u deze actuele versie vanaf nu downloaden vanaf onze website. Klik hier.

Lees verder