U bent hier:

Home | Over ons | Alklima B.V. | Nieuws

Nieuws

 
 
s-Mext: een volgende stap in data- en IT-centerkoeling
23 jul 2019

s-Mext: een volgende stap in data- en IT-centerkoeling

Alklima heeft haar programma klimaatsystemen voor data- en IT-centers verder uitgebreid. Nieuw is het s-MEXT systeem van Mitsubishi Electric voor kleine en middelgrote technische- en serverruimtes.
 
 
 
Bekijk het volledige bericht
 
Nieuwe gezichten bij Alklima
17 jul 2019

Nieuwe gezichten bij Alklima


Alklima blijft groeien. Afgelopen tijd is ons team dan ook versterkt met nieuwe enthousiaste professionals. Maak kennis met Veerle, Bas, Sifra, Martijn en Koen. Samen met hun collega's staan ze graag voor jou klaar. Leer ze hier alvast wat beter kennen.

Lees verder
 
Update MEPContent database
11 jul 2019

Update MEPContent database

Tekeningen

Mitsubishi Electric en MEPContent streven ernaar om hun (BIM)tekeningen database up-to-date te houden. Onlangs heeft Mitsubishi Electric een groot aantal nieuwe tekeningen in de MEPContent database bijgewerkt. De bestanden zijn zowel in Revit als in Autocad te gebruiken. Onder andere in de lijnen Ecodan, RAC en HVRF zijn diverse nieuwe tekeningen toegevoegd. Hierbij is te denken aan de nieuwe HVRF-Y systemen.

In uw tekenpakket alle tekeningen bij de hand

Maakt u gebruik van het tekenprogramma AutoCad of Revit, dan biedt Mitsubishi Electric via MEPContent de mogelijkheid om alle tekeningen ter beschikking te hebben zonder dat u het tekenpakket hoeft te verlaten. Dit verhoogd de tekensnelheid en voorkomt het gebruik van foutieve tekeningen. Meer informatie over deze mogelijkheden vindt u op de website van MEPContent, klik hier.

Klik hier voor een bijbehorende video.

Lees verder
 
Hotel geïntegreerd in duin in Zoutelande
9 jul 2019

Hotel geïntegreerd in duin in Zoutelande

Tot voor kort was aan de Duinweg 36 in Zoutelande Duinhotel Tien Torens te vinden. Het witte gebouw heeft het veld geruimd en plaats gemaakt voor een hotel met dezelfde naam, maar daar houden de overeenkomsten op. Het nieuwe Duinhotel Tien Torens gaat letterlijk op in het landschap; helmgras bedekt het trapeziumvormige gebouw.
 
Foto: Lokerse Architecten
 
Lees verder