Mitsubishi Electric breidt het inverter multi-split programma opnieuw uit

Mitsubishi Electric breidt het inverter multi-split programma opnieuw uit
19 jan 2011

Alklima biedt de installateur een zeer gevarieerde keuzemogelijkheid in de toepassing van binnen- en buitenunits welke perfect aansluiten op de huidige marktvraag. Vanaf nu is de MXZ-6C120VA (R410A) leverbaar met een nominaal koelvermogen van 12,0 kW en een nominaal verwarmingsvermogen van 14,0 kW.

 

Op dit warmtepomp inverter multi-split systeem kunnen twee tot zes binnendelen aangesloten worden, met een keuze uit cassette- (60x60), wand-, vloer-/plafond- en kanaalunits.  Met een C.O.P. van 4,03 is deze unit voorzien van het energie A-label. Met deze gunstige specificaties leent deze unit zich uitermate goed voor de particuliere markt.

 

 

Bovendien is deze MXZ-6C120 uitgevoerd met de gepatenteerde ‘Cleaning Free Technologie’. Deze wereldprimeur maakt het mogelijk om de buitenunit probleemloos aan te sluiten op bestaande R22 leidingen. De toegepaste compressor-olie is chemisch stabiel tegen chloor- en olieresten die in bestaande R22 leidingen achter blijven. Zodoende kunnen de bestaande leidingen hergebruikt worden, wat de installatietijd en de kosten natuurlijk aanzienlijk verminderen. Verder is deze unit standaard voorzien van een uitgebreide zelfanalyse en storingsmelding.

Klik hier voor het overzicht van de Multi split range

 
Terug naar het overzicht