U bent hier:

Home | Over ons | Alklima B.V. | Nieuws | 2011 | 02 | 15 | Air+Co online

Air+Co online

Air+Co online
15 feb 2011

De storingsmodule, voor het herkennen en oplossen van storingen, en de online tool 'Brochure op maat' op Alklima.nl zijn nu bijna een maand online en blijken een welkome toevoeging aan ons online assortiment.

 

Door de ervaringen van gebruikers van deze online diensten hebben we reeds een aantal verbeteringen doorgevoerd in zowel de storingsmodule als de brochure tool. Zo blijven we constant bezig onze diensten op onze klanten af te stemmen, oftewel 'Een samenwerking met meerwaarde'

De storingsmodule vindt u op uw dashboard op alklima.nl. Het dashboard is te raadpleggen via 'mijn account' op de website. De uitleg van de 'Brochure op maat' vindt u via deze link.

 
Terug naar het overzicht