Installatie vakbeurs Hardenberg 2011 op nieuwe locatie

Installatie vakbeurs Hardenberg 2011 op nieuwe locatie
19 aug 2011

Van 13 t/m 15 september zijn Alklima en Duraklima vertegenwoordigd op de Installatie Vakbeurs Hardenberg 2011. We zullen op onze nieuwe locatie in Hal 4, standnr. 458 uitgebreid onze nieuwe producten bij u onder de aandacht brengen.

 

De producten die op onze stand in de spotlight staan zijn; de nieuwe range City Multi VRF buitendelen met hogere rendementen, de nieuwe regelingen: AT50, de GB50 ADA-J en de PAR 30-MAA, onze complete Zen design lijn, de nieuwe Hydro module voor Ecodan systemen, de Lossnay met de scholenventilatie actie en we staan uitgebreid stil bij ons partnerprogramma Air+co.

Dus breng een bezoek aan onze nieuwe locatie en ontdek de samenwerking met meerwaarde!

Wilt u toegangskaart ontvangen? Vraag ze dan hier aan

 

 

 
Terug naar het overzicht