Mitsubishi Electric Remote App verkrijgbaar in de App store

Mitsubishi Electric Remote App verkrijgbaar in de App store
25 okt 2011

Vanaf deze maand is naast onze Mitsubishi Electric Service App nu ook de Remote App verkrijgbaar in de App store.

Bekijk het volledige bericht voor een korte toelichting van de Mitsubishi Electric Remote App, hier kunt u tevens de handleidingen van beide applicaties downloaden.

 

 

 

 

Bedien het City Multi VRF systeem met uw smartphone!

Met de Mitsubishi Remote Applicatie bedien je het City Multi Klimaatsysteem via een Wi-Fi of VPN verbinding. De applicatie communiceert direct met de GB-50, het centrale gebouwbeheersysteem van het City Multi systeem. Gebruikers kunnen hierdoor via hun smart Phone aangeven of de klimaatsystemen moeten koelen, verwarmen, ventileren of ontvochtigen. Ook kunnen zij de gewenste temperatuur, de ventilatorsnelheid en de uitblaasrichting instellen. 

Handleidingen

Remote App - Download hier de handleiding.

Service App - Download hier de handleiding.

 

Dossier: Smartphones

Steeds vaker kiezen bedrijven ervoor om smartphones in te zetten als centrale gereedschap voor hun werkzaamheden. De netwerkconnectiviteit en de vele mogelijkheden van iPhones en Android-toestellen zijn immers uitstekend geschikt voor deze toepassingen.

 

 
Terug naar het overzicht