Preview VSK 2012: Onze oplossingen op maat

Preview VSK 2012: Onze oplossingen op maat
26 jan 2012

Nog anderhalve week en dan begint de VSK 2012. Iedere dag vindt u hier een item over de deelname van Alklima aan de VSK 2012. Wat kunt u van ons verwachten en wat is er op de Alklima stand te vinden? Vandaag: Onze oplossingen op maat

 

De Alklima stand bestaat, onder andere, uit een vijftal podia met onze oplossingen voor de marktsegmenten; Hotel, Sport, Zorg, School, Retail en Wonen. Vanzelfsprekend zijn er per marktsegment meerdere oplossingen mogelijk, deze nemen we dan ook graag met u door op de VSK.
 

Doelgroep brochures

Op de VSK presenteren wij ook onze nieuwe brochure lijn voor de eindgebruiker. We hebben per doelgroep een brochure ontwikkeld om zo een duidelijk en compleet beeld te schetsen wat er mogelijk is met onze Mitsubishi Electric producten in een specifieke situatie.

Voorkom wachttijden bij de VSK, schrijf je hier nu in voor gratis toegang!

 

 
Terug naar het overzicht