Online dienstverlening verder uitgebreid

Online dienstverlening verder uitgebreid
1 feb 2012

Naast onze bestaande online en mobiele tools zoals de online brochure generator en diverse mobile applicaties, presenteren wij op de VSK onze nieuwe toevoegingen aan onze online dienstverlening, te weten:

 


 

Advertentie generator

Genereer 24/7, makkelijk en snel, een professionele en persoonlijke advertenties in de meest voorkomende formaten, voor de meest voorkomende doelgroepen.

Digitale bedieningshandleidingen

Heldere digitale uitleg van onze Mitsubishi Electric bedieningen die tevens als plug-in beschikbaar wordt voor toepassing op uw website. Met duidelijke aanwijzingen voor de eindgebruiker om de gewenste instelling uit te voeren.

Offerte generator

Eenvoudig en snel een professionele offerte maken. Direct een aanbieding aanvragen bij Alklima en direct een offerte naar uw klant sturen.

Alklima.nl Web-shop

Web-shop voor het online bestellen van marketing middelen zoals deze in onze marketingbrochure vermeld staan. De web-shop voor marketing artikelen is een eerste stap om eventueel uit te breiden naar het aanbieden van ons complete leveringsprogramma online. Om dit proces zo goed mogelijk te structureren zullen wij de werking natuurlijk afstemmen op uw behoefte.

 
Terug naar het overzicht