Winnaar Olympische Spelen Experience

Winnaar Olympische Spelen Experience
26 jun 2012

AWS Warmte- en Koeltechniek bv uit Breda wint de Olympische Spelen Experience

Alblasserdam, 26 juni 2012 – Nadat begin deze maand Doma Airco bekend werd als winnaar van de EK-actie van Alklima, is nu ook de gelukkige prijswinnaar bekend van de Olympische Spelen Experience, AWS Warmte- en Koeltechniek bv uit Breda. Het bedrijf mag twee personen uitzenden naar een wedstrijd van het Nederlands mannenhockey team.

Deze sportieve zomer wordt bij Alklima gevierd met speciale acties onder het motto 'Samen voor Goud'. Bij de acties zijn diverse sportieve prijzen te winnen. Al eerder won Doma Airco uit Bleiswijk een trip naar het EK-voetbal in Oekraïne. 
 

Olympische Spelen Experience

Een reis naar de Olympische Spelen was  één van de sportieve prijzen van Alklima. Op dinsdag 20 juni reikte Martijn van Leerdam, Hoofd Verkoop Buitendienst van Alklima, deze prijs uit aan John Laros, Dennis Verwijmeren en Erald Heestermans van AWS Warmte en Koeltechniek bv uit Breda. AWS is naast installateur van verwarming en airco systemen, specialist in duurzame installatie concepten.
 
De winnaar vliegt met twee personen naar London, waarna de wedstrijd van de Nederlandse hockeymannen wordt bezocht. Bovendien bezoekt de prijswinnaar het Holland Heineken House en volgt een overnachting in Londen. Het bedrijf ontving als symbolisch gebaar een goud gekleurd MXZ-buitendeel. 
 

Zomeracties

De sportieve zomeracties van Alklima waren een groot succes. Veel bedrijven namen deel aan de acties. Nog de hele zomer kunnen installateurs meedoen met de MXZ-Spaarpuntenactie. Hierbij kunnen zij punten sparen voor zomerse geschenken.
 
 
Terug naar het overzicht