Naamswijziging Mitsubishi Electric

13 dec 2012


Vanaf 2013 wordt de merknaam van Mitsubishi Electric Cooling and Heating gewijzigd in Mitsubishi Electric Living Environment Systems. Met de wijziging wil Mitsubishi Electric wereldwijd een eenduidige branding van het merk gestalte geven.

 

 

 

Algemeen directeur, Arjen de Jong over de naamswijziging

Vanaf 2013 verstevigt Alklima de relaties met eindgebruikerssegmenten. ‘Onze huidige partners, installateurs en adviesbureaus, blijven onverminderd belangrijk’, zegt Arjen de Jong, Algemeen Directeur van Alklima. ‘Maar we zullen onze naamsbekendheid ook gaan vergroten bij de zakelijke eindgebruikers en particulieren. Op deze manier creëren we zowel een bewustwoording als een vraag naar onze producten, waar uiteindelijk ook de installateur en adviseur van profiteert.’

Branding wordt voor bedrijven steeds belangrijker, waarbij de eindgebruiker steeds vaker direct wordt aangesproken, onder andere via social media. Ook Alklima zal deze groep vanaf 2013 intensiever benaderen. ‘Mitsubishi Electric Living Enviroment Systems is daarbij een naam die zakelijke klanten en consumenten beter zal aanspreken. Wij willen hiemee benadrukken dat Mitsubishi Electric een positieve bijdrage levert aan een duurzame en comfortabele leefomgeving. In het nieuwe jaar zullen we tal van communicatiekanalen gebruiken om eindgebruikers direct te benaderen en een dialoog met hen op te starten’, zegt Arjen de Jong. ‘Maar, Alklima verliest haar vertrouwde partners niet uit het oog want de verkoop zal absoluut niet direct plaatsvinden. De adviseurs en installateurs blijven onze ogen, oren en handen in de markt.’

Start van nieuwe campagne in Moderne Stad bij De Telegraaf

Aanstaande maandag zullen wij een volledige pagina advertentie hebben in het magazine 'De Moderne Stad' van Smart media publishing.  Deze publicatie wordt gedistribueerd bij De Telegraaf op 17 december 2012 en bereikt via een oplage van 400.000 exemplaren ruim 1.300.000 lezers. Hiernaast de preview van de advertentie.

Deze publicatie is opgezet in samenwerking met onder andere Elco Brinkman (Voorzitter Bouwend Nederland), Frits van Dongen (Rijksbouwmeester) en Henry Meijdam (Voorzitter Raad, Leefomgeving en Infrastructuur).
Zo wordt er bijvoorbeeld ingegaan op onderwerpen als duurzaam bouwen en wonen, milieu, leefomgeving en het creëren van de duurzame samenleving, ruimtelijke ordening en het energievraagstuk, zowel nu als in de toekomst.

 

 
Terug naar het overzicht