SEPA betalingsstructuur

SEPA betalingsstructuur
14 aug 2013

Per 1 februari 2014 verandert het betalingsverkeer binnen Europa en dus ook binnen Nederland. Er wordt overgestapt naar de betalingsstructuur SEPA.

Wat is SEPA?

SEPA is het initiatief van de Europese Unie en gezamenlijke Europese banken tot harmonisatie van het euro betalingsverkeer binnen Europa. Het gaat hierbij in eerste instantie om giraal betalingsverkeer en betalingen met betaalkaarten en credit cards, en om de interbancaire betaalsystemen die deze betalingen mogelijk maken. Maar op termijn blijft het daar niet bij: de eerste stappen naar harmonisatie van mobiel betalen (betalen met je mobiele telefoon) zijn inmiddels gezet.

Wat verandert er voor Alklima en Duraklima?

  • Alklima bankrekeningnummer is verandert naar: NL73ABNA0644232021
  • Duraklima bankrekeningnummer is verandert naar: NL50ABNA0240495543
 
Terug naar het overzicht