Alklima breidt assortiment uit

27 aug 2013

Alklima breidt haar dienstverlening uit door in het leveringsgamma koeltechnische appendages, montagematerialen en gereedschappen op te nemen. Door deze aanvulling in het assortiment ontzorgt de importeur van de klimaatsystemen van Mitsubishi Electric Living Environment Systems haar klanten nog verder. Met de uitbreiding hebben opdrachtgevers nog maar één aanspreekpunt en één administratie voor het gehele project.

One-stop-shopping

‘Wij zien deze uitbreiding vooral als een aanvulling op onze dienstverlening. Met deze stap vullen wij de toenemende vraag naar one-stop-shopping-oplossingen verder in’, aldus Arjen de Jong, Algemeen Directeur van Alklima. De voordelen voor de klant zijn legio. Naast één aanspreekpunt voor de gehele levering en de enkele administratiestroom voor het project is door de uitbreiding de levering van klimaatsystemen en montagemiddelen perfect op elkaar afgestemd.
 

Hoogste kwaliteitsnormen 

Het nieuwe assortiment bestaat uit: koelleidingen, Big foot-systemen, condenswaterpompen, montagematerialen, gereedschappen, aansluitmaterialen en koudemiddel. Alklima levert in het nieuwe productgamma alle bekende merken en producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen passend bij de klimaatsystemen van Mitsubishi Electric Living Environment Systems.
 
 
 
 
Heeft u een vraag of wilt u weten wat ons leveringsprogramma precies omvat? Wij vertellen het u graag! Neem contact op via 078-615 00 00 of stuur ons een email en wij nemen contact met u op.
 
Terug naar het overzicht