Alklima op TV - Ondernemend Nederland

Alklima op TV - Ondernemend Nederland
29 nov 2013

Aanstaande zondag 1 december om 10:00 op RTL7 zijn we als Mitsubishi Electric vertegenwoordigt in het programma Ondernemend Nederland. Tijdens deze aflevering wordt het Mainport Hotel in Rotterdam uitgelicht.

Over Ondernemend Nederland

Ondernemend Nederland is een wekelijks televisieprogramma voor en door Ondernemers. Elke zondag om 10.00 uur te zien op RTL7 en zaterdag om 13.00 uur de herhaling op RTL7. In Ondernemend Nederland wordt de kijker meegenomen in de wereld van verschillende ondernemingen. 

Wekelijks staat er een ander onderwerp centraal. Van Innovatie tot Duurzaamheid. Van Water tot Communicatie. Weetjes en nieuwe ontwikkelingen van de meest uiteenlopende branches worden besproken.

 
Terug naar het overzicht