Alklima prominent op VSK 2014

11 dec 2013
In 2014 bestaat Alklima B.V. 20 jaar. Hier zijn we natuurlijk enorm trots op. Er is geen mooier podium denkbaar om dit speciale jaar af te trappen dan op de belangrijkste installatievakbeurs van de Benelux; de VSK 2014! 
 
Wij zijn daarom nu nadrukkelijk vertegenwoordigt in de verwarmingshal, Hal 7 stand nummer B134. Hier laten wij zien dat Alklima B.V. met Mitsubishi Electric Living Environment Systems de leverancier is op het gebied van integrale duurzame concepten voor de totale klimaatbeheersing.'
 
'Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze Mitsubishi Electric Boulevard. Om onder het genot van een hapje en een drankje u volledig op de hoogte brengen van onze nieuwe producten, concepten en diensten.'
 
 
 

 

 
Terug naar het overzicht