Eerste MBO-opleiding Alklima College van start

18 apr 2014

In mei start Alklima College in samenwerking met ROVC en NCVB bedrijfsopleidingen met de MBO-opleiding Inspectiemonteur Koudetechniek (niveau 3). Alklima is de eerste in de branche die meewerkt aan een MBO-opleiding. Op woensdag 23 april vind op het kantoor van Alklima de feestelijk aftrap plaats. 

Naast wethouder Sjoerd Veerman van de Gemeente Alblasserdam zijn de eerste deelnemers van de opleiding en hun begeleiders aanwezig. De officieel geaccrediteerde MBO 3-opleiding, die Alklima met de twee erkende opleidingsinstituten verzorgt onder de naam Alklima College, is alleen voor partners van het bedrijf. De opleiding duurt 1 jaar en totaal zijn er 35 bijeenkomsten. De MBO-opleiding voldoet aan de door de overheid vastgestelde minimale kwaliteitseisen. 

 

 
 
Terug naar het overzicht