Gratis bungeejump en primeurs met webshop en Mini-VRF (PUMY) buiten-units

6 aug 2014

Mitsubishi Electric/Alklima bv op Installatievakbeurs Hardenberg hal 5, stand 513

‘Maak de energiesprong’ is het thema Mitsubishi Electric/Alklima bv voor dit najaar. Vooral van toepassing op de nieuwe Mini-VRF (PUMY) buiten-units met hun optimale prestaties en maximale toepassingsmogelijkheden, waardoor ieder nieuwbouw- en renovatieproject de lat hoger dan ooit kan leggen. Maar ook de nieuwe webshop helpt installateurs een sprong vooruit te maken in hun uitvoering. Tijdens de Installatievakbeurs in Hardenberg kan zelfs een letterlijke sprong worden gemaakt vanuit een telekraan!  

 

Introductie buiten-units

Het introductiethema ‘Maak de energiesprong’ verwoordt precies wat deze hightech Mini-VRF (PUMY) buiten-units van Mitsubishi Electric beloven en waarmaken: beste energie-efficiëntie, leidingen tot 300 meter en breed inzetbaar. Kortom, een sterk verhaal voor technisch adviseurs en installateurs. Maar de nieuwe Mini-VRF is ook een bedrijfseconomische en duurzame verrassing voor gebruikers van bestaande systemen. Het systeem is namelijk uitgerust met de unieke Cleaning Free Technology, waarmee het op bestaande (R22-)leidingen kan worden aangesloten; dat betekent een forse besparing op vervangingsinvesteringen. PUMY is nu tijdelijk verkrijgbaar met speciale introductiekorting.
 

Nieuwe webshop

Tijdens de Installatievakbeurs Hardenberg medio september gaat de gloednieuwe webshop van Mitsubishi Electric/Alklima bv live. Vanaf dan kunnen partnerinstallateurs al hun bestellingen 24/7 zelf regelen, met het comfort van aflevering de volgende dag. Het volledige assortiment is online beschikbaar, van complete systemen tot onderdelen en montagematerialen. Daarmee is Alklima de echte totaalleverancier met het comfort van alle producten en adviezen op één adres, gelijktijdige levering en één overzichtelijke factuur. 
 
    
 

Bungeejump tijdens Installatievakbeurs

Beloftes zijn bij Mitsubishi Electric/Alklima bv geen loze woorden. Daarom krijgen vaste relaties naast een vakmatige ‘energiesprong’ via de Mini-VRF (PUMY), eveneens de kans om tijdens de Installatievakbeurs persoonlijk een ‘energiesprong’ te maken. Daarvoor staat voor de ingang van de evenementenhal een twintig meter hoge kraan klaar. Bezoekers die zelf ook op deze manier willen kennismaken met de dynamiek van het Mitsubishi Electric-assortiment, kunnen bij de Mitsubishi Electric/Alklima-stand hal 5, stand 531 gratis een ticket halen.
 

Standbemanning Alklima

Tijdens de Installatie Vakbeurs Hardenberg zijn de volgende mensen van Alklima aanwezig:
 • Arjen de Jong
 • Martijn van Leerdam
 • Rudy Grevers
 • Martijn Moekotte
 • Gert Veurink
 • Hugo Jansen
 • Erik Stolk
 • Erwin Bonis
 • Ronald Simons (9 september)
 • Erik Bal (10 september)
 • Babette van Loon (10 september)
 • Jeroen v/d Akker (11 september)

Gratis Toegang

Dit jaar dienen bezoekers zich voor te registreren om een entreebewijs voor de vakbeurs te kunnen ontvangen. Dit is een nieuw conept van de organisatie. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn kunt u zich via onderstaande link eenvoudig voorregistreren.

  

 
Terug naar het overzicht