Brede najaarsagenda Mitsubishi Electric/Alklima bv

Brede najaarsagenda Mitsubishi Electric/Alklima bv
18 aug 2014

Nauwe samenwerking en uitwisseling met markt rode draad

Met een groot aantal seminars, trainingen en andere events legt Mitsubishi Electric/Alklima bv een sterke basis voor een succesvol najaarsseizoen voor haar partners. De hechte samenwerking is een van de aspecten waardoor het bedrijf in het BouwKennis klanttevredenheidsonderzoek 2014 opnieuw de nummer 1-positie heeft gepakt: adviseurs en W-installateurs beoordelen Mitsubishi Electric/Alklima bv op bijna alle aspecten als de beste partij in klimaattechniek.

Het uitgebreide programma is een combinatie van kennisdeling, productinnovaties, training en zelfs sportieve prestaties:

 

3 september, Alklima College mbo-3

Vervolg van de volledig geaccrediteerde eenjarige opleiding voor technisch koelmonteur op mbo-3-niveau. In praktische middag- en avonduren. Exclusief voor medewerkers van partnerinstallateurs.

9, 10 en 11 september, Installatievakbeurs Hardenberg

Welkom in hal 5, stand 531. Primeur van de hightech Mini-VRF buitenunits (PUMY), de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de Ecodan-warmtepompen, en het startschot voor de gloednieuwe webshop met het volledige assortiment, van complete systemen tot onderdelen en montagematerialen. Ook niet missen: zelf een spectaculaire bungeejump maken!

13 september, Ecodan Tour

Hoofdsponsor van de Ecodan Toertocht ‘Ronde van de Alblasserwaard’. Vernoemd naar de Mitsubishi Electric Ecodan-lucht/waterwarmtepomp, vanwege het hoge rendement een uitstekend alternatief voor de traditionele cv-ketel. Start en finish op het terrein van Alklima voor routes van 60, 90, 120 of 160 kilometer. Voor de partners van Alklima is er een hapje en een drankje op het bedrijfsterras. Aanmelden via toertocht@alklima.nl.

Medio september, Alklima College, reguliere trainingen

Diverse trainingen voor adviseurs, projectmanagers, installatie- en/of servicemonteurs en regeltechnici die hun basiskennis en installatievaardigheden van de Mitsubishi Electric-systemen willen uitbreiden. Prettige combinatie van theorie en practicum.

16, 18, 23 en 24 september, seminarreeks Duurzaam Gebouwd Zorgvastgoed

Onder het thema ‘Zorg voor mens en vastgoed’ vinden vier gratis seminars plaats in respectievelijk Haarlem, Delft, Zwolle en Eindhoven. Een indicatie van de onderwerpen: ketensamenwerking, slimme financiering, healing environment, van vastgoedwaarde naar woonwaarde, en duurzaamheid. Als partner van Duurzaam Gebouwd verzorgt Alklima een presentatie over de relatie tussen het welbehagen van gebruikers van een gebouw (of je er nu werkt of verzorgd wordt) en het binnenklimaat.

23, 24 en 25 september, Ecobouw, Utrecht

Welkom op stand C046 tijdens Ecobouw, hét kennisevent van de Dutch Green Building Week over duurzaam bouwen. Speciale aandacht voor de toepassing van het City Multi systemen en de Ecodan next generation warmtepompen.

14, 15 en 16 oktober, Chillventa, Nürnberg (Duitsland)

Welkom in 7/7-118 en hal 7/7-124 tijdens dé internationale beurs in op het gebied van koeling, airconditioning, ventilatie en warmtepompen. Mitsubishi Electric is prominent met een stand aanwezig en presenteert onder meer innovaties en haar visie op de ontwikkelingen in de markt. Daarbij blijven energie-efficiëntie en duurzaamheid leidend.

9 en 10 oktober, en 20 en 21 november, commerciële ontwerptrainingen, Ratingen (Duitsland)

Voor partners van Alklima zijn er tweedaagse commerciële ontwerptrainingen op het Europese hoofdkantoor van Mitsubishi Electric in Ratingen. Aan de orde komen onder meer onderwerpen als kansen in de markt, wetgeving en de impact hiervan, en het ontwerpen van een optimale duurzame klimaatinstallatie voor de diverse toepassingen.

30 oktober, Green Buildings Congres, Apeldoorn

Met een stand en bijdrage aan de expertsessie neemt Alklima deel aan dit jaarlijkse congres voor de top van eindgebruikers van gebouwen en hun partners; goed voor 25 miljoen m2. Thema van dit jaar is ‘Circulaire economie kan niet zonder circulaire gebouwen’.

 
 
Terug naar het overzicht