Compleet verzorgde sportieve dag voor installateurs, adviseurs en andere partners

Compleet verzorgde sportieve dag voor installateurs, adviseurs en andere partners
27 aug 2014

Mitsubishi Electric/Alklima hoofdsponsor Ecodan Toertocht ‘Ronde van de Alblasserwaard’ 2014

Deelnemen aan de Ecodan Toertocht ‘Ronde van de Alblasserwaard’ én lekker eten en drinken. Dat is het programma van zaterdag 13 september. Exclusief voor partners van Mitsubishi Electric/Alklima om het energiepeil weer omhoog te brengen!

Na het succes van 2013 heeft Mitsubishi Electric/Alklima zich nu voor drie jaar verbonden als naamgever van de Ecodan Toertocht ‘Ronde van de Alblasserwaard’ van VLS On Tour. De editie van dit jaar vindt plaats op 13 september, waarbij de start en finish van de toertochten (naar keuze 60, 90, 120 of 160 kilometer) wederom op het bedrijfsterrein van Alklima ligt. 

Fantastische dag

Het middelpunt van deze dag is het gezellige bedrijfsterras. Behalve een ontmoetingsplek om informeel met elkaar bij te praten, staan hier ook een hapje en drankje klaar, zoals frisse salades, vruchtendranken en een lekkers van de BBQ. Daarnaast neemt Mitsubishi Electric/Alklima de inschrijfgelden voor zijn rekening, en doneert eenzelfde bedrag ook nog eens aan Spieren voor Spieren. Aanmeldingen voor dit gratis speciale VIP-arrangement kunnen worden gemaild naar toertocht@alklima.nl onder vermelding van de te rijden afstand. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, gebeurt toewijzing op volgorde van binnenkomst. Uiteraard kunnen ook overige belangstellende zich inschrijven voor de toertocht.

 
 
Terug naar het overzicht