Alklima mede-initiator themaplein tijdens Bouwbeurs 2015

27 jan 2015

Wij nodigen u van harte uit op het ‘‘(Re)Building the Future-plein’’ tijdens de Week van de Bouw van 9 t/m 13 februari 2015. De bouw moet zichzelf opnieuw uitvinden. De markt en marktomstandigheden zijn daarin onverbiddelijk. Wij geloven al jaren in de kracht van samenwerkingsverbanden en het delen van kennis binnen de bouwkolom. Als mede-initiator van (Re)Building the future dragen wij als klimaatspecialist tijdens de BouwBeurs uiteraard ook bij aan het (Re)Building the Future-paviljoen (10.E012) met workshops en rondetafeldiscussies. 

Inspirerend themaplein

Samen met partners zoals VBI, Desso, Jansman Bouw, Zehnder, Rockwool en De Groot Installatiegroep organiseren wij een themaplein waar we onze bijdrage aan flexibele, comfortabele en gezonde gebouwen presenteren. (Re)Building The Future is een initiatief om beslissers, opdrachtgevers, ontwerpers en bouwers te inspireren met een visie op duurzame gebouwen waar flexibiliteit, comfort en gezondheid de sleutel vormen. Kijk hier voor alle partners en sponsoren van het (Re) Building the Future-plein.

Kansen, kansen, kansen 

De kansen in de bouw zijn eindeloos. Het is de branche waarin een groot aantal verschillende partners samenwerken aan één totaalproduct. Er is geen vergelijkbare branche, waarin een bedrag van zeven miljard euro per jaar aan faalkosten te reduceren valt. Ten slotte is dit de sector die écht een slag kan slaan als het gaat om CO2-reductie. 

Programma

(Re)Building the Future staat in het teken van kennisdeling. Er is een dagelijks programma met Market Vision presentaties, Keynote Speakers en Round Tables. De informatie staat in het teken van de meest actuele kennis op het gebied van duurzame gebouwen. Bekijk hier het gehele programma tijdens De Week van de Bouw.

Gratis toegang

Toegang tot de BouwBeurs regel je eenvoudig online. Via deze link kunt u zich registreren en kosteloos de Bouwbeurs bezoeken. 

 

 

 

 

 
Terug naar het overzicht