Alklima dealer volledig Big Foot-assortiment

16 feb 2015

Vanaf januari 2015 is Alklima geautoriseerd leverancier van het volledige Big Foot-assortiment. Metdeze uitbreiding completeert Alklima het brede pakket montagematerialen en toebehoren waarmee de installateurzijn voordeel kan doen: meer omzet uit eigen installatiewerkzaamheden, eenvoudiger inkoopadministratie en minder faalkosten. 

 

Totaalontwerp 

Kostenbesparing en kwaliteit zijn de belangrijkste drijfveren binnen de bouwkolom. Het totaalontwerp waarbij Mitsubishi Electric/Alklima buitenunit inclusief bijpassend opstelframe en accessoires levert, betekent voor installateurs een eenvoudig en snel te installeren oplossing; zo houden zij de uren en omzet in eigen zak in plaats van de productie en plaatsing van een aparte constructie aan derden uit te besteden. Met daarnaast ook een compleet assortiment montagematerialen, biedt Mitsubishi Electric/Alklima installateurs bovendien het comfort van one-stop-shopping om installaties werkend op te leveren.

Over Big Foot

Big Foot is een internationaal gerenommeerd merk op het gebied van hoogwaardige eco-vriendelijke dakbevestigingsmaterialen. Naast de uitstekende kwaliteit van de toegepaste materialen (die zich zelfs uitstekend op ongelijke daken laten plaatsen) onderscheidt dit merk zich door geen dakdoorvoeren te gebruiken maar grote rubberen voeten voor de opstelling op het dak. Daarmee worden bouwkundige risico’s zoals lekkages voorkomen. De Big Foot-productrange omvat de Light Duty Frames (waarin de opstelframes die speciaal op Mitsubishi-units zijn afgestemd), Heavy Duty Systems voor de zwaardere machines, en Solar Frames voor de montage van PV-cellen (zonnepanelen). Daarnaast zijn er nog de groepen Services Support (geleidingen voor kabels, leidingen en andere infrastructuur) en Safe Access (veilige daktoegangen zoals trappen en gangpaden). Dit hele assortiment is via Mitsubishi Electric/Alklima verkrijgbaar.

 
 
Terug naar het overzicht