Actie: Totaalleverancier met helicopterview

23 feb 2015

In de komende periode, maart en april 2015,  bieden wij u een fantastische kans. Als leverancier van de hoogwaardige, ­innovatieve klimaatsystemen van Mitsubishi Electric hebben wij voor u een innovatief geschenk. De Parrot Drone 2.0 inclusief GPS en camera! Lees snel verder hoe u de drone in huis krijgt!

 

 

Krijg de Parrot Drone 2.0 gratis! 

Kostenbeheersing en productiviteit van een ­installateur hangt voor een groot deel samen met een goede inkoop en logistiek. Daarom leveren wij naast hoogwaardig en innovatieve klimaatsystemen nu ook gereedschappen en montage­materialen, waaronder het complete Big Foot-assortiment. In de komende periode, maart en april 2015,  bieden wij u een fantastische kans. Als leverancier van de hoogwaardige, ­innovatieve klimaatsystemen van Mitsubishi Electric hebben wij voor u een innovatief geschenk. De Parrot Drone 2.0 inclusief GPS en camera! 

Op één adres bestellen en direct alles in huis, dat is samenwerken met meerwaarde!

Bestel uw materialen via onze webshop, per e-mail of neem telefonisch contact op met alklima via 078 - 615 00 00. Wij zijn u graag van dienst.

Actievoorwaarde

  • De Parrot Drone 2.0 wordt uitgereikt wanneer u in de periode van 1 maart tot en met 30 april 2015 minimaal € 3.000,- (netto) afneemt uit ons assortiment koeltechnische montagematerialen.
  • De actie geldt alleen op bestellingen welke geplaatst en geleverd zijn in de periode van 01-03 t/m 30-04-2015.
  • De volgende materialen, zoals weergegeven onder ‘assortiment’ op de webshop van Alklima, vallen onder de actievoorwaarde: montage materialen, koelleidingen en appendages, isolatie, installatiekabel, koppelingen, leidinggoot, koeltechnische componenten en de fix-it-foot uit de Big Foot systems range.

 

Bekijk hier de volledige actievoorwaarde.

 
Terug naar het overzicht