Design Actie 2015

17 apr 2015

Premium Design-actie

Speciale netto prijzen

Naast onze Drone en BBQ-actie doen wij er nog een schepje boven op: een Design-actie. Wij bieden u de nieuwe lijn Design-units aan tegen speciale netto prijzen, inclusief de gratis WiFi-adapter. De Design-lijn van Mitsubishi Electric is een design-lijn met de ­specificaties van een professioneel klimaatsysteem. De wand-unit wordt standaard geleverd in het wit maar is ook leverbaar in het zilver of zwart.

De design-lijn, heeft een geluidsniveau van slechts 21 dB(A) en is daarmee tevens de stilste Design-unit in de markt. Het systeem is uitgerust met zeer efficiënte inverter warmtepomp­techniek en wordt uitsluitend geleverd met het energie­zuinige en groene A-label.

 

 

Actievoorwaarden

  • De Design-actie geldt vanaf april tot juni. Bestel snel of vraag vooraf de actuele voorraad bij Alklima op.
  • Geleverde EF-unit kan afwijken van getoonde afbeelding.
  • Voor 14:00 uur besteld, is de volgende werkdag geleverd.
  • Alklima behoudt zich het recht deze actie (voortijdig) te ­stoppen of eventueel de ­voorwaarden van de actie te wijzigen.
  • Voor vragen over deze actie belt u met 078-615 00 00 of mailt u: verkoop@alklima.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Terug naar het overzicht