Primeur: ‘live’ 3D-printen van City Multi buitenunit

Primeur: ‘live’ 3D-printen van City Multi buitenunit
28 aug 2015

Alklima / Mitsubishi Electric is weer opvallend aanwezig op de Installatie Vakbeurs Hardenberg. Op stand 512 is veel nieuws te zien. Ook bouwt een 3d-printer ter plekke de nieuwe City Multi in miniatuur!

Een mooie doorsnede van het leveringsprogramma klimaatinstallaties neemt Alklima mee. Zoals het Ecodanconcept, City Multi VRF, hybride BC controller, en de Lossnay RVX, RAC ZEN en vloer-unit.

City Multi 32% tot 47% efficiënter

Het eerste grote nieuws betreft de introductie van de nieuwe serie City Multi VRF Y- en R2-lijn warmtepompen. Dankzij talloze innovaties zijn deze productlijnen 32% tot 47% efficiënter. Deze nieuwe serie, vooruitlopend op Europese wetgeving, levert dankzij EER Seasonal nu al jaarrond een topprestatie in efficiency. Naast deze verbeterde efficiëntie zijn er voor het comfort enorme stappen gemaakt variabele verdampingstemperatuur en nieuwe ontdooimethodiek.

Eerste Lossnay WTW-ventilatiesysteem met EIA-subsidie

Mitsubishi Electric verlaagt met de nieuwe Lossnay WTW ventilatie-units het energieverbruik en geluidproductie spectaculair. Daardoor is dit het eerste decentrale ventilatieconcept waarvoor via de Energie Investeringsaftrek (EIA) 41,5% fiscaal voordeel geldt. Bovendien voldoet het systeem volledig aan het PvE Frisse Scholen.

Gratis kaarten

Voor relaties stelt Alklima gratis kaarten beschikbaar; deze moeten vooraf worden gereserveerd via de evenementensite.

 
 
Terug naar het overzicht