Unieke MBO III opleiding

Unieke MBO III opleiding
19 jul 2016

De economie zit weer in de lift. Maar heeft u de beschikking over voldoende technisch gekwalificeerd personeel om de toenemende vraag het hoofd te bieden? Een tekort aan kennis wordt zelfs een groter probleem dan het tekort aan mensen. De koppen in de vakbladen spreken boekdelen. Een tekort aan mensen en een te kort aan kennis.

 

Kennispartner

Alklima is niet alleen leverancier van Mitsubishi Electric Klimaatconcepten maar zet zich ook in om haar kennis actief te delen. Met Alklima College levert zij een bijdrage om te zorgen voor goed opgeleide krachten die vakbekwaam kwalitatief hoogwaardige klimaatsystemen kunnen aanleggen en onderhouden.

2 in 1 jaar

Alklima College biedt de officieel erkende MBO-3 opleiding “Service” gericht op de servicemonteur in de koude techniek en luchtbehandeling. De opleiding is kosteloos (wanneer u in aanmerking komt voor alle beschikbare subsidies) en vraagt alleen een investering van tijd. Het unieke aan deze opleiding is dat deze in één jaar kan worden afgerond en dat er les wordt gegeven door mensen die werken in de branche.

In september start het opleidingsjaar 2016-2017. Haal extra rendement uit uw personeel en installaties en schrijf uw medewerker in voor 22 augustus.

Voor meer informatie kijk op www.alklima-college.nl of neem direct contact met ons op.

 
Terug naar het overzicht