U bent hier:

Home | Uitleg & Techniek | Uitleg | Video's

 

De ZEN lijn

De nieuwe design lijn van Mitsubishi Electric draagt de naam ZEN. De essentie van ZEN is 'ongehecht zijn' en tegelijkertijd verbonden. Bekijk de mogelijkheden met de ZEN lijn.

City Multi VRF toegelicht

Het City Multi R2-systeem kan gelijktijdig koelen en verwarmen. Het grootste verschil en voordeel ten opzichte van een Y-systeem is dat er in één ruimte gekoeld kan worden, terwijl in een andere ruimte met hetzelfde systeem verwarmd kan worden.

Environmental vision 2012

Environmental Vision 2021 is de lange termijn milieubeheer visie van de Mitsubishi Electric Group. Het wordt een kader voor het realiseren van een duurzame planeet, en omschrijft de lange termijn initiatieven om opwarming van de aarde te voorkomen en een recycling-gebaseerde maatschappij te creëren.

Ecodan - de lucht/water warmtepomp

Het Ecodan concept is een combiwarmtepomp systeem, dit houdt in dat een warmtepomp energie uit de buitenlucht haalt en deze energie in een boiler omzet in warmwater voor uw verwarming (zowel vloerverwarming als radiatoren), badkamer, keuken en andere locaties in uw woning waar u warm water wenst.

Cleaning Free

Een Engelse film over het vervangen van een klimaatsysteem door middel van de Mitsubishi Electric Cleaning Free technologie. Meer informatie over Cleaning Free, bestel de Cleaning Free Kit.